Stadi Cupin saldoa

07.06.2015 11:49

Lähtökohdat kesän 2015 stadi cupiin olivat vähintäänkin haastavat. Joukkueen kaikilla ryhmillä on ollut erittäin vaikea talvi sekä kevät. Stadi Cup on turnauksena kuitenkin pelaajille se yksi mieleisimmistä tarjoten jälleen unohtumattomia kokemuksia pelaajilleen.

 

T0405 ryhmällä oli erittäin vaikea alkulohko. Alkulohkon peleissä ryhmä onnistui kuitenkin venymään ajoittain aivan loistaviin suorituksiin. Ns. ikäryhmän kilparyhmiä vastaan kyyti oli kylmää. Tämä pääasiassa 05 syntyneistä tytöistä onnistui kuitenkin jatkopeleissä voittamaan ensimmäisessä ottelussaan Pohun puhtaasti 3-0 ja toisessa ottelussa MPS pakoitettiin 0-0 tuloksella rangaistuspotkukilpailuun jossa tällä kertaa tuli harmittava 2-0 tappio.

 

T03 keltaisten ryhmällä alkulohko oli myöskin omaan tasoon kova. Osassa peleistä onnistuttiin kuitenkin pelaamaan hyvää jalkapalloa ja numerot myös pystytiin pitämään siedettävänä. Osa tytöistä oli mukana ensimmäisissä peleissään ja ensimmäisessä turnauksessaan ja suoriutuivat vaativasta urakasta loistavasti. Kokeneemmat pelaajat toimivat tässä hyvänä esimerkkinä ja vaikka tulokset olivat mollivoittoisia, peli-ilo kuitenkin säilyi joka on erittäin tärkeää. Kiitos siitä pelaajille.

 

T03 Punainen on kamppaillut koko kevään todella kovassa kilpakarsintasarjassa ja 22-0 tappio kenraalissa EBK tiikereitä nosti tyttöihin kovan taistelutahdon. Ensimmäisestä ottelusta PK-35 kovatasoista edustusjoukkuetta vastaan osoitti, että taito ei ole kadonnut mihinkään kunhan itseluottamus vain löytyy. Tytöt pelasivat läpi turnauksen loistavalla itseluottamuksella päästäen 9 ottelussa vain 8 maalia ja pelaten jopa 5 nollapeliä joista ehdottomasti maukkain tuli VJS T03/1 kilpajoukkuetta vastaan. Tässä pelissä 0-0 tuloksella tämä ikäluokan yksi kovimmista joukkueista pakoitettiin rangaistuspotku kilpailuun jonka meidän tytöt veivät hienosti 3-2. Tästä on aivan loistavaa jatkaa kohti kevään ja syksyn muita koitoksia.

 

Kokonaisuudessaan Stadi Cup sujui yli-odotusten. Sarjat ja lohkot olivat kovia mutta niistä selvittiin kunnialla. Iso kiitos tytöille, valmennukselle sekä kannustusjoukoille jaksamisesta. Tästä alkaa KESÄ 2015!